Tgrt Haber

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor, MTV'de ikinci taksit ödemesi için son gün! Ödemeyene ceza var

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: Derleme-TGRT Haber
30 Temmuz 2023 16:15 - Güncelleme : 30 Temmuz 2023 16:21
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor, MTV'de ikinci taksit ödemesi için son gün! Ödemeyene ceza var

MTV ikinci taksit ödeme süresi için zaman daraldı. Yarın son gün! Her sene ocak ve temmuz aylarında gerçekleştirilen ödemelerin pazartesi günü gün sonuna kadar yapılması gerekiyor. Ödemeyi kaçıranlara gecikme cezası uygulanacak.

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! MTV ödemeleri, 31 Temmuz 2023 tarihinde sona erecek. MTV’de ikinci taksit ödemesinde süre pazartesi günü doluyor.

ÖDEMEYİ YAPMAYANLARA CEZA VAR

MTV'nin taksitini kaçıranlara gecikme faizi uygulanacak. Mükellefler 2. taksit ödemelerini gerçekleştirmemeleri halinde faizli tutarı ödemek zorunda kalacak.

MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ​ NASIL ÖDENİR?

İnteraktif Vergi Dairesi (https://ivd.gib.gov.tr/) ve Dijital Ödeme Noktasında “Hızlı Ödeme” bölümünde yer alan MTV Ödeme alanına şifre girişi yapmadan; plaka, TC Kimlik Numarası ile “Tescil Tarihi” veya “Sahiplik Belge Tarihi” bilgilerinden birini girerek MTV borçlarını görüntüleyebilir ve ödeyebilirsiniz.

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizi;

İnteraktif Vergi Dairesinden veya mobil uygulamasından (Google Play, App Store, Huawei AppGallery) 02.00-23.45 saatleri arasında anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi, yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlar ile,

Vergi tahsiline yetkili bankalar aracılığıyla,

Vergi dairesi vezneleri aracılığıyla,

PTT şubelerine yapabilirsiniz.

İnternet üzerinden yapılacak ödemelerde herhangi bir mağduriyetin oluşmaması için, tarayıcıya www.gib.gov.tr adresi ya da bankaların resmi internet adresleri yazılarak giriş yapılmasına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Kaynak: Derleme-TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...