Tgrt Haber

Atama kararı sonrası MB'den 'Hafize Gaye Erkan' açıklaması: Henüz değil, daha sonra...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
09 Haziran 2023 11:54 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 12:06
Atama kararı sonrası MB'den 'Hafize Gaye Erkan' açıklaması: Henüz değil, daha sonra...

TCMB'den gece saatlerinde Resmi Gazete'de yayımlanan Hafize Gaye Erkan'ın atama kararı sonrası bir açıklama yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, geçtiğimiz cumartesi günü kameraların karşısına geçeren yeni kabiye duyurdu. Yatırımcılara iş birliği ve güven mesajı veren yeni Maliye ve Hazine Bakanı Mehmet Şimşek’in adından gözler Türkiye Cumhuriyeti Merkezi Bankası Başkanlığı’na kimin getirileceğine çevrildi.

MB 'MÜTHİŞ TÜR KIZI'NA EMANET

Gece yarısı yayımlanan Resmi Gazete’deki karar göre Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanlığı'na ABD'nin en genç finans profesörü ve "Müthiş Türk Kızı" olarak anılan 41 yaşındaki Hafize Gaye Erkan​ getirildi.

TWİTTER HESABI YOK!

Haber 7'nin aktardığı habere göre, atama kararı sonrası Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yetkililerinden Hafize Gaye Erkan ile ilgili bir açıklama yapıldı. Gaye Erkan'ın resmi Twitter hesabı bulunmadığı duyuruldu.

"DAHA SONRA HESAP AÇACAK"

Merkez Bankası yetkililerinden alınan bilgiye göre, ismi ve fotoğrafları kullanılarak açılan ve paylaşımlar yapılan hesap, Başkan Erkan'a ait değil. Erkan'ın daha sonra hesap açacağı ve bilgisini kamuoyuyla paylaşacağı öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...