Tgrt Haber

Son dakika! Çalışma Bakanı Bilgin ile TİSK arasında asgari ücret ve EYT görüşmesi

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: Anadolu Ajansı
09 Kasım 2022 17:18 - Güncelleme : 09 Kasım 2022 18:42
Son dakika! Çalışma Bakanı Bilgin ile TİSK arasında asgari ücret ve EYT görüşmesi

Son dakika haberi: Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve yöneticilerle bir araya geldi. Toplantıda emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), asgari ücret ve çalışma hayatındaki güncel konuların ele alındığı öğrenildi.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun (TİSK) Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Bilgin, çalışma hayatındaki birçok konuyu değerlendirmek üzere TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve yöneticilerle bir araya geldi. Görüşmede, konfederasyonun ve bağlı üye sendikaların Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetleme, Disiplin Kurulu Üyeleri ile üye sendikaların Genel Sekreterleri de bulundu.

GÜNCEL KONULAR ELE ALINDI 

Gerçekleştirilen toplantıda milyonlarca vatandaşın merakla beklediği emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), asgari ücret​ ve çalışma hayatındaki güncel konularının ele alındığı öğrenildi.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol, TİSK’in bu konulara ilişkin görüş, öneri ve beklentilerini aktardı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ise çalışma hayatındaki gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...