Tgrt Haber

Bakan Nebati Togg'la ilk sürüşünü gerçekleştirdi: Hepimizin ortak gururu

08 Nisan 2023 14:55 - Güncelleme : 08 Nisan 2023 15:09

Türkiye’nin 60 yıllık hayali yerli araba Togg’un sahibi olmaya hak kazanan 20 bin kişinin heyecanlı bekleyişi sürerken ilk teslimat, ilk siparişi veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise yerli ve milli otomobil Togg ile trafikteki ilk sürüşünü gerçekleştirdi.

Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG’un  Bursa'nın Gemlik​ ilçesinde bulunan Teknoloji Kampüsü'nde sevkiyatları devam ederken Togg​ sahibi olmaya hak kazanan 20 bin kişi araçlarına kavuşmak için heyecanlı bekleyişini sürüyor. Türkiye​'nin yerli ve milli otomobili Togg'un ilk siparişini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ ve eşi Emine Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan tören ile araçları teslim edilmişti. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati TOGG’la ilk sürüşünü gerçekleştirdi.

HEPİMİZİN ORTAK GURURU

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yerli ve milli otomobil Togg'u teslim alarak, trafikteki ilk sürüşünü gerçekleştirdi. Bakan Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hepimizin ortak gururu, yerli ve milli Togg otomobilimizi bugün teslim alarak büyük bir heyecan ve keyifle trafikteki ilk sürüşümü gerçekleştirdim. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı'nı milletimizle yan yana inşa ederken her alanda insanımızın tüm hayallerini birer birer gerçekleştirmeye aralıksız devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...