Tgrt Haber

Bakan sevindiren haberi verdi: Ödemeler hesaplarda

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Ağustos 2023 16:45 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 17:03
Bakan sevindiren haberi verdi: Ödemeler hesaplarda

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçileri sevince boğan haberi verdi. Bakan Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanıİbrahim Yumaklı, Siirt​'te AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen programda çiftçileri sevindiren haberi paylaştı.

Bakan Yumaklı, toplamda 300 milyon liralık tarımsal destek ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını duyurdu. Yumaklı, bu ödemeyle birlikte yıl başından şu ana kadar çiftçiye 39 milyar lira tarımsal destek ödemesi yapıldığını da aktardı.

"GENÇ VE KADIN KARDEŞLERİMİZİ ÖZELLİKLE İLGİLENDİRİYOR"

Bakan İbrahim Yumaklı şu ifadeleri kullandı:

"Süt analizi, yağlı tohumlu bitkiler, sertifikalı tohum üretimi gibi destekler ve özellikle de genç ve kadın kardeşlerimizi ilgilendiren Uzman Eller Projesi destekleriyle toplamda 300 milyon liralık tarımsal destek ödemelerimizi çiftçi​ kardeşlerimizin bugün hesabına aktardık"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...