Tgrt Haber

Bakan Şimşek’ten TCMB Başkanı Gaye Erkan’a tebrik mesajı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
09 Haziran 2023 23:21 - Güncelleme : 10 Haziran 2023 00:03
Bakan Şimşek’ten TCMB Başkanı Gaye Erkan’a tebrik mesajı

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek sosyal medya hesabı üzerinden, TCMB Başkanlığı görevine atanan Hafize Gaye Erkan için bir tebrik mesajı yayımladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek​, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası​ (TCMB) Başkanlığı görevine atanan Hafize Gaye Erkan​'ı tebrik etti.

TEBRİK MESAJI

Bakan Şimşek, "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanlığı’na atanan Hafize Gaye Erkan’ı kutluyorum. Bilgisine ve tecrübesine güveniyorum. Erkan, bugün devir teslim töreni ile görevine resmen başladı. Kendisine başarılar diliyorum. Ülkemize hizmet yolunda Allah yardımcısı olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'ın imzasıyla Resmi Gazete'de 9 Haziran 2023'te yayımlanan kararla, Dr. Hafize Gaye Erkan, Merkez Bankası Başkanlığı'na atandı. Hafize Gaye Erkan böylece, Merkez Bankası'nın ilk kadın başkanı oldu.

Bakan Şimşek’ten TCMB Başkanı Gaye Erkan’a tebrik mesajı

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...