Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Vergisiz telefon ve bedava internet hayata geçiyor

21 Haziran 2023 12:28 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 12:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Vergisiz telefon ve bedava internet hayata geçiyor

Ak Parti’nin seçim vaatleri arasında yer alan cep telefonu, bedava internet, gençlik bankası için çalışmalar resmen başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti MKYK toplantısında gençlerle ilgili sözlerini hatırlatarak “Cep telefonu, bedava internet, gençlik bankası ile ilgili Mehmet Bey (Mehmet Şimşek) çalışıyor. Gençlere verdiğimiz sözleri tutacağız” dedi.

Ak Parti’nin seçim vaatleri arasında olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği yeni dönemde hayata geçirilecek gençlik bankası, vergisiz telefon ve bedava internet ile ilgili çalışmalar başladı.

GENÇLER​ İÇİN VERGİSİZ TELEFON VE BEDAVA İNTERNET TALİMATI

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısında yerel Seçim ve Meclis gündemi değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis’te yeni dönemde gündeme gelecek konuların başında gençlere verilen vaatlerin olduğunu da vurgularken “Aile konusu önemli. Gençlerin önünü açalım. Cep telefonu​, Bedava Internet, gençlik bankası ile ilgili Mehmet Bey (Mehmet Şimşek) çalışıyor. Gençlere verdiğimiz sözleri tutacağız. Seçim sahalarında konuşulanları hayata geçirelim” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim öncesi yaptığı açıklamada "Gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti​ sağlayacağız, ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

KİMLER YARARLANACAK?

Cep telefonunda vergi muafiyetinden üniversite öğrencileri yararlanacak. Düzenleme bir defaya mahsus olarak gerçekleştirilecek.

Üniversitelerin önlisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler vergisiz cep telefonundan yararlanabilecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...