Tgrt Haber

Ekonominin zirvesi bir araya geliyor! Ekonomi Koordinasyon Kurulu seçim sonrası ilk kez toplanıyor

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: tgrthaber.com.tr
03 Nisan 2024 11:01 - Güncelleme : 03 Nisan 2024 13:12
Ekonominin zirvesi bir araya geliyor! Ekonomi Koordinasyon Kurulu seçim sonrası ilk kez toplanıyor

Ekonomi yönetimi seçim sonrasında ilk kez bir araya geliyor. Ekonomi Koordinasyon Kurulu bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında yapılacak toplantı yerel seçimler sonrası ilk istişareleri de kapsayacak.

Yerel seçimlerin ardından ekonomi​ yönetimi ilk toplantısını yapacak. Kritik Ekonomi Koordinasyon Kurulu​, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz​ başkanlığında toplanacak.

EKONOMİNİN KURMAYLARI BİR ARAYA GELECEK

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bugün toplanacak Ekonomi Koordinasyon Kuruluna başkanlık edecek.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 16.00'da başlayacak toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek​, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katılacak.

Toplantının ardından yazılı açıklama yapılması bekleniyor.

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...