Tgrt Haber

Elon Musk rahat durmuyor! Çalışanlarına 'Ya sev ya terk et' mesajı

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TRT HABER
17 Kasım 2022 08:43 - Güncelleme : 17 Kasım 2022 09:27
Elon Musk rahat durmuyor! Çalışanlarına 'Ya sev ya terk et' mesajı

Twitter'ı satın alması tüm dünyada büyük yankı uyandıran ünlü milyarder Elon Musk, çalışanlarına zor günler yaşatmaya devam ediyor. Musk, yaptığı bir çağrıda çalışanlarına sıkı çalışmayı taahhüt etmelerini ya da tazminatlarını alarak işten ayrılmalarını istedi.

Twitter​ ve Elon Musk​ sık sık dünya gündemine gelmeye devam ediyor. Son olarak şirketten çok sayıda kişiyi çıkaran Musk, çalışanlarına yeni bir mesaj göndererek uyarıda bulundu.

YENİ KARARLARI E-POSTA​ İLE DUYURDU

Çalışanlarına bir e-posta gönderen Musk, şirketteki yeni süreçte olağanüstü bir performansın gerekliliğine dikkat çekti. İddiaya göre e-posta'da Musk, "İleriye dönük olarak, çığır açan bir Twitter 2.0 oluşturmak ve giderek daha rekabetçi hale gelen bir dünyada başarılı olmak için son derece sert olmamız gerekecek. Bu da yüksek yoğunlukta uzun saatler çalışmak anlamına geliyor." ifadelerini kullandı.

 "Yeni Twitter'ın bir parçası" olmak isteyenlerin, perşembe günü New York saatiyle 17.00'ye kadar e-posta'ya iliştirilen bağlantıya tıklamaları isteyen, Musk, söz konusu zaman dolana kadar taahhüdü onaylamayanların 3 aylık tazminat alacağını açıkladı. 
E-posta'da ayrıca, "Kararınız ne olursa olsun, Twitter'ı başarılı kılma çabalarınız için teşekkür ederiz." denildi.

Kaynak: TRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...