Tgrt Haber

YouTube'da zirve yıllar sonra el değişti: İşte en çok aboneye sahip yeni isim

16 Kasım 2022 16:38 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 16:39
YouTube'da zirve yıllar sonra el değişti: İşte en çok aboneye sahip yeni isim

Dünyanın en popüler video platformlarından YouTube'da zirve el değiştirdi. Yıllardır en çok abone unvanı ile dikkat çeken PewDiePie, koltuğunu kaptırdı.

Video ve müzik platformu YouTube​, milyonlarca kullanıcısıyla her geçen gün büyüyor. Platformun için yüz binlerce kanal bulunurken, bu kanallar, takip edildikleri milyonlarca abone​ ile öne çıkıyor.

YouTube dünyasının son yıllardaki en hızlı yükselen isimlerinden MrBeast, yakın zamanda tarihe geçecek baaşrıya imza attı. Özellikle yüksek bütçeli içerikleriyle tanınan, daha da önemlisi Squid Game’i gerçek hayata uyarlayan içerik üretici, bireysel kategoride en fazla aboneye sahip YouTuber oldu.

MRBEAST, EN ÇOK ABONEYLE ZİRVEDE

Çok uzun zamandır PewDiPie YouTube'daki en çok abonesiyle tahtinı korurken, son dönemde önemli başarı kaydeden MrBeast, zorlu rakibini tahtından indirmeyi başardı. MrBeast’in abone sayısı, sadece son 1 günde neredeyse 160 bin artarak o anda 111 milyon 846 bin 79 olan rekor sayıyı geçti.

https://twitter.com/Dexerto/status/1592267912857161728

Ancak iki kanal arasında dikkat çeken bir detay var. 

MrBeast, abone sayısında yeni rekora imza atsa da PewDiePie’ın izlenme sayısına yakalayamadı. Yıllardır içerik üreten PewDiePie, bugüne kadar 28 milyarı aşkın izlenme alırken son lider MrBeast, henüz 18 milyar seviyelerinde takip ediyor.

15 Kasım tarihi itibarıyla YouTube’un yeni lideri olan MrBeast’in abone sayısı, 16 Kasım TSİ 14.30 itibarıyla 112 milyonu aştı.

 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...