Tgrt Haber

Enerji ve doğal gazda tam bağımsız 'Türkiye Yüzyılı': Fatih yeni keşiflere başladı

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, AA
28 Ekim 2022 16:15 - Güncelleme : 28 Ekim 2022 16:29
Fotoğraf (AA)

Karadeniz gazında heyecan git gide artarken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medya hesabında Karadeniz'deki Çaycuma-1 kuyusunda yeni keşifler için çalışmalar başlatıldığını duyurdu.

Fotoğraf (AA)

Türkiye’nin en önemli hedefleri arasında olan doğal gazda sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Karadeniz​ gazında heyecan tavan yaparken sondaj​ gemilerimiz de faaliyetlerini hızlandırdı.

FATİH​ YENİ SONDAJ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatih sondaj gemisinin yeni keşifler için Karadeniz'deki Çaycuma-1 kuyusunda sondaja başladığını bildirdi.
Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Gözümüz ufukta, kulağımız doğal gaz milli takımımızda. 'Türkiye Yüzyılı' vizyonumuzla enerjide asırlık projelere imza atıyoruz. Yeni keşifler için Fatih, Çaycuma-1 kuyusunda sondaja başladı." ifadelerini kullandı.

Bakan Dönmez, enerjide tam bağımsız Türkiye için arama çalışmalarına devam edileceğini belirtti.

https://twitter.com/fatih_donmez/status/1585942250936496130

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber, AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...