Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışanından emeklisine herkese söz verdi: Boynumuzun borcudur

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Ağustos 2023 11:40 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 11:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışanından emeklisine herkese söz verdi: Boynumuzun borcudur

Son dönemde alım gücünün düşmesinden dolayı büyük bir zorluk yaşayan vatandaşın sıkıntılarının farkında olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her insanımızın hayat seviyesini eskisinin de üzerine çıkarmak boynumuzun borcudur" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, AK Parti​'nin 22. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayımladığı video vatandaşın son dönemde yaşadığı en büyük sıkıntılardan birine değindi. Son dönemde alım gücünün düşmesinden dolayı büyük bir zorluk yaşayan vatandaşın sıkıntılarının farkında olduklarını belirten Erdoğan, herkesin hayat seviyesini eskisinden daha iyi bir seviye getireleğinin sözünü verdi. Erdoğan, "İnşallah bu sıkıntıyı da hal yoluna yine biz koyacağız" dedi.

"HAYAT SEVİYESİNİ ESKİSİNİN ÜZERİNE ÇIKARMAK BOYNUMUZUN BORCU"

Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti 22 yıllık tarihinin iktidarda geçen 21 yılı boyunca bu ülkenin her karış toprağını bereketlendirecek eser ve hizmetlere imza atmış, hayatına dokunmadık ve refahını artırmadık tek bir fert bırakmamıştır. Seçimlerde elde ettiğimiz başarıların gerisindeki en önemli sebep işte bu gerçektir. Küresel krizlerin ülkemize etkilerinden kaynaklanan hayat pahalılığının son dönemde milletimizi bunalttığının farkındayız.

"BEKLENTİLERİ CEVAPSIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Ülkemizin her meselesini çözdüğümüz gibi inşallah bu sıkıntıyı da hal yoluna yine biz koyacağız. Çalışanından emeklisine bu süreçte refah kaybı yaşayan her insanımızın hayat seviyesini eskisinin de üzerine çıkarmak boynumuzun borcudur. Biliyorsunuz eskiden beri gelen kronik sorunlara ilave olarak 6 Şubat depremlerinden etkilenen şehirlerimizin yeniden inşası için 104 milyar dolarlık bir yükle karşı karşıyayız. Bu ağır yükün altından kalkarken kimsenin hakkını ihmal etmeyecek kimsenin beklentilerini cevapsız bırakmayacağız"

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Adım yok yok ettiniz16 Ağustos 2023 22:01

Geçti bolu pazarı bizi yanlız bırakanı bizde yanlız bırakırız

Sonraki Haber Yükleniyor...