Tgrt Haber

Erdoğan'dan memur olmak isteyenlere sevindiren haber: Kamuda mülakatlar kalkıyor

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
11 Nisan 2023 16:10 - Güncelleme : 11 Nisan 2023 16:53

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısında memur adaylarına atama bekleyenlere müjdeyi verdi. Erdoğan, tartışması uzun süren ve muhalefetin de gündeminde olan kamu kurumlarında mülakatların kaldırılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı​ Recep Tayyip Erdoğan​, AK Parti​ seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısında Türkiye​ Yüzyılı vizyonunu da bir kez daha açıkladı. Erdoğan projeleri tek tek sıralayarak AK Parti’nin geleceğin partisi olacağını da söyledi.

Erdoğan şu açıklamayı yaptı:

Allah'ın izni ile yine bir 14 Mayıs arefesinde, bir kez daha, 'Yeter söz milletindir' demek için bir aradayız. Bizim yeter dememiz Bay Bay Kemal'in yeter demesine benzemez. Kardeşlerim, hayatlarını bu mücadeleye adamış devlet adamlarının mücadelesi dar ağacında bitmiş olsa da, kalkınma ateşi hiç sönmedi. Darbeciler bu ateşi söndürmeyi başaramadı. Vesayetçilerin tepeden bakan kibirleri bu ateşi söndirmeyi başaramadı. Siyasi ve sosyal mühendislik hesapları ile girilen çok sayıda teşebbüş bu ateşi söndürmeyi başaramadı. AK Parti, bu kutlu mirasın son 21 yıldaki temsilcisi olarka milletimiz ile kol kola, omuz omuza kalkınma mücadelesi yürütüyor.

KAMUDA MÜLAKAT KALKIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarının devamında muhalefetin de gündeminde olan ve atama bekleyenlerin yakından takip ettiği kamuda mülakat konusuna açıklık getirdi.

Erdoğan, ''Kamuda mülakatlar kalkıyor. Alımları sınavlardaki başarılara göre yapacağız'' dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...