Tgrt Haber

Son dakika! Erdoğan'dan gençlere müjde: ÖTV’siz cep telefonu ve bilgisayar geliyor…

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
11 Nisan 2023 15:55 - Güncelleme : 11 Nisan 2023 16:54
Son dakika! Erdoğan'dan gençlere müjde: ÖTV’siz cep telefonu ve bilgisayar geliyor…

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversite öğrencilerinden bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar alınımında vergi muafiyeti sağlanacağını duyurdu.

Türkiye​, 33 gün sonra sandık başına giderek Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekillerini seçmek için oy kullanacak. Partiler geçtiğimiz hafta, milletvekiliaday​ listelerini YSK'ya sundu. Yaklaşık bir aydır devam eden liste maratonu sona erince, gözler aday tanıtım toplantılarına çevrildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen seçim​ beyannamesi ve milletvekili aday tanıtım tolantısında konuştu. Kalabalığa seslenen Erdoğan, müjdeleri peş peşe sıraladı.

Son dakika! Erdoğan'dan gençlere müjde: ÖTV’siz cep telefonu ve bilgisayar geliyor…

Erdoğan, 48 ay vadeli 150 bin lira evlilik kredisinden, çocuğu olan kadınlara erken emekliliğe, yurt dışından getirilen otomobillere yönelik sınırların büyük oranda düşürülmesine kadar çok sayıda müjde verdi.

GENÇLER VERGİDEN MUAF OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim beyannamesinde gençleri de unutmadı. Yükseköğrenimdeki gençlere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlanacağını söyledi.

10 GB ÜCRETSİZ İNTERNET

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca üniversiteli gençlere aylık 10 GB ücretsiz internete desteği verileceğini duyurdu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...