Tgrt Haber

Hazine ve Maliye Bakanlığı: Ön mali kontrole tabi harcamalarda limit yükseltildi

11 Şubat 2023 15:26 - Güncelleme : 11 Şubat 2023 15:35
Hazine ve Maliye Bakanlığı: Ön mali kontrole tabi harcamalarda limit yükseltildi

Hazine ve Maliye Bakanlığı internet sitesinde yer alan genelgeye göre, deprem sonrasında ihtiyaçların karşılanması için ön mali kontrole tabi harcamalarda limit yükseltildi.

Kahramanmaraş​'taki depremler sonucunda ortaya çıkan ihtiyaçların karşılanması için ön mali kontrole tabi harcamalarda limit​, olağanüstü hal (OHAL) döneminde geçerli olmak üzere, yükseltildi.

LİMİT 45 MİLYON LİRA OLARAK UYGULANACAK

Hazine ve Maliye Bakanlığının internet sitesinde yayımlanan genelgeye göre, depremlerle ilgili alımlarda harcama​ sürecini hızlandırmak amacıyla mali hizmetler birimince zorunlu olarak ön mali kontrole tabi tutulması gereken harcamalara ait limit artırıldı. OHAL​ dönemi için geçerli uygulama kapsamında, söz konusu limitler mal ve hizmet alımları için 15 milyon lira, yapım işleri için 45 milyon lira olarak uygulanacak.

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...