Tgrt Haber

Motorine indirim pompaya yansıdı! Fiyatlar zirveden geri döndü

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: TGRT Haber
31 Ekim 2023 09:12 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 09:19
Motorine indirim pompaya yansıdı! Fiyatlar zirveden geri döndü

İsrail Filistin çatışması nedeniyle petrolde yaşanan dalgalanma akaryakıta indirim ve zam olarak yansıyor. Diğer Orta Doğu ülkeleri ile ilgili endişelerin durulması, geriliminin kontrol altında kalacağına dair işaretler petrol fiyatlarına geriye çekti. Petroldeki durum akaryakıt fiyatlarını da değiştirdi. Motorine bugün itibariyle indirim geldi.

Petrol​ son bir aydır savaş nedeniyle zirve fiyatlamasının ardından sakin bir seyir izliyor. Orta Doğu’da tırmanan gerilimin diğer petrol üreten ülkelere sıçrayacağı endişelerinin soğumasının ardından fiyatlar 90 dolar seviyelerinden 82 dolara kadar geriledi. Petrolde yaşanan sert düşüş akaryakıt​ fiyatlarını da etkiledi. Motorine​ bugün itibariyle gelen indirim​ pompaya yansıdı.

MOTORİNE İNDİRİM GELDİ

Motorinin litre fiyatına bugün itibarıyla geçerli olmak üzere 1 lira 55 kuruş indirim gerçekleştirildi.

İndirimin ardından İstanbul Avrupa yakasında motorinin ortalama litre fiyatı 38.02 TL, Ankara'da 38.60 TL, İzmir'de 38.78 TL lira, Adana'da 39.07 TL, Bursa'da 38.67 TL, Antalya'da 39.28 TL, Diyarbakır'da 39.31 TL ve Trabzon'da 38.95 TL oldu.

Bugün benzin fiyatında bir değişikliğe gidilmedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...