Tgrt Haber

Sigaraya zam geliyor! Satışlar durduruldu... İşte tiryakilerin keyfini kaçıracak rakam!

30 May 2023 16:31 - Güncelleme : 30 May 2023 16:37
Sigaraya zam geliyor! Satışlar durduruldu... İşte tiryakilerin keyfini kaçıracak rakam!

Sigaraya zam geleceği haberleri gündemde yer alırken, firmaların bir haftadır bakkallara ve tekel bayilerine ürün satışında sınırlama getirdiği öğrenildi. Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, beklenen zam oranına ilişkin rakam söyledi.

Sigara​ tiryakilerinin keyfini kaçıracak zam​ haberi geldi. Son dönemde alkol ve benzine yönelik zamların ardından bu kez de seçim sonrası sigaraya zam geleceği iddiası gündemde.

"ÜRÜN SATIŞINDA SINIRLAMA GETİRİLDİ"

Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş sigara satışı yapan firmaların bir haftadır bakkallara ve tekel bayilerine ürün satışında sınırlama getirdiğini ifade etti.

"7-10 LİRA ARASINDA ZAM BEKLENİYOR"

Aybaş; "Sigara satışı neredeyse durduruldu. Bayiler bazı sigaraları adetli veriyor. Firma kendisini korumaya çalışıyor, deposunda malını tutmaya çalışıyor. Yetkililer maksimum 7 lira ile 10 lira arasında zam beklediklerini söylüyor" dedi.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...