Tgrt Haber

Son dakika! Bakan müjdeyi verdi: Destek ödemeleri hesaplara yatırıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Ekim 2023 13:40 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 13:44
Son dakika! Bakan müjdeyi verdi: Destek ödemeleri hesaplara yatırıldı

Son dakika haberi: Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdeli haberi duyurdu. Bakan Yumaklı, çiftçilerin 11,2 milyar liralık mazot ve gübre desteğinin hesaplara yatırıldığını açıkladı.

Türkiye​'de üreticilere yapılan destek ödemeleri son hızla devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı​ İbrahim Yumaklı sosyal medya hesabından binlerce çiftçiyi sevindiren haberi duyurdu.

"HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN"

Bakan Yumaklı, çiftçilerin 11,2 milyar liralık mazot ve gübre desteğinin bugün Ziraat Bankası kartlarına yatırıldığını açıkladı. Yumaklı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Hububat üreticilerimizin kışlık ekimler için hazırlık dönemi başında ihtiyaç duyduğu mazot ve gübre desteği, bugün itibarıyla Ziraat Bankası kartlarına tanımlandı. Çiftçilerimizin ihtiyaç duydukları anda yanlarında olmaya devam edeceğiz. Hayırlı ve bereketli olsun"

ÖDEMELER ERKEN YAPILACAK

Öte yandan hububatta 2023 üretim yılına ilişkin mazot ve gübre desteği bu yıldan itibaren ödenebilecek. Tarımsal destek tutarları, üreticilerin talep etmeleri halinde, Ziraat Bankası'nca, destek amacına uygun şekilde kullanılmak şartıyla, 29 Mart 2024 vadeli kredi kullandırılarak ödenebilecek.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...