Tgrt Haber

Son dakika | Resmi Gazete'de yayımlandı: 12 şirketin hisseleri Türkiye Varlık Fonu'na aktarıldı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
20 Ağustos 2024 00:12 - Güncelleme : 20 Ağustos 2024 00:31
Son dakika | Resmi Gazete'de yayımlandı: 12 şirketin hisseleri Türkiye Varlık Fonu'na aktarıldı!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan yeni kararlar Resmi Gazete yayımlandı. Buna göre, 12 şirketin Hazine'ye ait hisseleri Türkiye Varlık Fonu'na aktarıldı.

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'ın imzasını taşıyan 20 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete​ yayımlandı. "Bazı Ticari Ünvanları Yazılı Şirketlerin Sermayelerinde Bulunan Hazineye Ait Hisselerin Tamamının, Ana Ortaklık-İştirak İlişkileri de Korunmak Suretiyle Bir Bütün Halinde Türkiye Varlık Fonuna Aktarılmasına Dair Karar" (Karar Sayısı: 8857) kapsamında aralarında Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi'nin de bulunduğu şirketlerin Hazine​'ye ait olan hisselerinin tamamı Türkiye Varlık Fonu'na aktarılacak.

12 ŞİRKET BULUNUYOR

32 bin 638 sayılı Gazetede yayımlanan karara göre hisselerinin tamamı Türkiye Varlık Fonu'na aktarılacak şirketler şöyle:

Koza-İpek Holding Anonim Şirketi, İpek Doğal Enerji Kaynakları Araştırma ve Üretim Anonim Şirketi, Koza Anadolu Metal Madencilik İşletmeleri Anonim Şirketi, ATP İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, ATP Havacılık Ticaret Anonim Şirketi, ATP Koza Turizm Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi, REK-TUR Reklam Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Koza Prodüksiyon ve Ticaret Anonim Şirketi, Ipek Online Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi, Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi, Özdemir Antimuan Madenleri Anonim Şirketi ve Koza İpek Tedarik Danışmanlık ve Araç Kiralama Ticaret Anonim Şirketi.

Son dakika | Resmi Gazete'de yayımlandı: 12 şirketin hisseleri Türkiye Varlık Fonu'na aktarıldı! - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
RECEP TAYYİP ERDOĞAN CUMURBASKANI 22 Ağustos 2024 19:46

TELSIZ KULLANIM ÜCRETİ KALKSIN

Sonraki Haber Yükleniyor...