Tgrt Haber

THY kurala uymayan yolculara acımadı! Para cezası ve uçuştan men...

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
04 Şubat 2024 18:53 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 18:58
THY kurala uymayan yolculara acımadı! Para cezası ve uçuştan men...

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, 2023 yılında uçuş kurallarına uymayan 200 yolcunun uçuştan men edildiğini duyurdu. THY'nin kararı, uçuş güvenliği ve disiplinini en üst düzeyde tutmak için yaptığı öğrenildi..  

THY​, uçuş​ esnasında güvenlik​ protokollerine ve kurallara riayet edilmesinin önemini vurgulayarak, yolcuların hem kendi güvenlikleri hem de diğer yolcuların huzuru için bu kurallara uyması gerektiğini belirtti. 

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türk Hava Yolları'nın yolcu​ güvenliğini ve konforunu önemsediklerini, bu sebeple kurallara uymayan davranışlarda bulunan yolculara karşı gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti. 

THY kurala uymayan yolculara acımadı! Para cezası ve uçuştan men... - 1. Resim

"10 BİN TL CEZA KESİLDİ"

Sosyal medya hesabıdan açıklama yapan THY Genel Müdürü Ekşi, "Ne siz üzülün ne biz üzülelim. 2023 yılında kurallara uymayan 200 yolcumuzu uçuştan menetmek zorunda kaldık. Bu yolcular aynı zamanda SHGM tarafından 10 bin lirayı aşan idari cezalara muhatap olabilmektedirler" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emekli memurlar 4 Şubat 2024 22:52

8077 şimdinin 12000 TL si seyyanen zammı vermeden işiniz zor. Emekli memurlar perişan demedi demeyin..

Sonraki Haber Yükleniyor...