Tgrt Haber

Togg'a yoğun talep! Satın almak isteyen binlerce kişi CİMER'E başvurdu!

01 Kasım 2022 09:06 - Güncelleme : 01 Kasım 2022 09:16
Togg'a yoğun talep! Satın almak isteyen binlerce kişi CİMER'E başvurdu!

Pazar günü yapılan açılış töreninin ardından banttan inen Togg, büyük ilgi gördü. Nisan 2023’te yollarda görmeye bağlayacağımız yerli arabanın talep toplama tarihi şubat ayında. Togg satın almak isteyen vatandaşlar ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) talep yağdırdı. Bugüne kadar Togg için CİMER’e 6 binin üzerinde kişinin başvuru yaptığı ortaya çıktı.

Bir süredir yapımına devam edilen Türkiye’nin 60 yıllık rüyası yerli araba  Togg​ büyük bir heyecanla görücüye çıktı. Henüz fiyat bilgisi açıklanmayan araç vatandaşlardan büyük ilgi geldi. 

6 BİN KİŞİ CİMER’E YAZDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) Togg için başvuranların sayısı 6 bine ulaştı. Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre; farklı taleplerle başvuru yapan vatandaşlar da var. Vatandaşlar yerli arabayı çocuğunun sünneti için sünnet arabası, kızının düğünü için gelin arabası olarak kullanmak istiyor. Öte yandan Togg bayilik teşkilatı yerine kullanıcıya yakın olmak için doğrudan satış modelini seçti. Togg CEO'su M. Gürcan Karakaş, küresel rekabette kullanıcıya daha yakın olanların başarılı olduğunu ifade etti.

“SATIŞLARI KENDİMİZ ORGANİZE EDECEĞİZ”

Togg CEO’su Gürcan Karakaş araç satışları ile ilgili yaptığı açıklamasında “Akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla doğrudan buluşturacak, satışları doğrudan kendimiz organize edeceğiz” sözlerini  kullanmıştı. Karakaş açıklamasında  “Kullanıcıyı merkeze alan, dijital ve fiziksel deneyimi harmanlayan hibrit bir yapıda hizmet vereceğiz. Amacımız kullanıcılara daha hızlı, etkin, verimli bir tecrübe yaşatmak ve uçtan uca çevrimiçi bir deneyim ile Togg kullanıcısı olmalarına da imkân vermek. Bugün klasik üreticiler dahi yeni nesil elektrikli araçlarını bayi ağı üzerinden satmıyor. Kasımda İstanbul Zorlu Center'da ilk temas noktamızı açıyoruz. 2023'de bu sayı 19'a ulaşacak." İfadelerine yer verdi. 

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...