Tgrt Haber

Yılan hikayesine dönen zam! Ertelenmişti, Denizli'de ekmek fiyatı artık 7 lira oldu

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Temmuz 2023 13:58 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 14:40
Yılan hikayesine dönen zam! Ertelenmişti, Denizli'de ekmek fiyatı artık 7 lira oldu

Geçen hafta Denizli’de ekmeğe zam geldiği duyurulmuş, bir süre sonra da artış kararı geri çekilmişti. Yılan hikayesine dönen ekmek zammında karar verildi. Denizli’de ekmek ve simit bugünden itibaren 7 lira oldu.

Denizli’de ekmek​ zammı gündemde! Geçen hafta duyurulan ekmek zammı gelen tepkiler üzerine geri çekilmiş artış bir süreliğine ertelenmişti. Denizli’de ekmeğe zam​ kararı resmen duyuruldu. İl genelinde ekmek ve simit​ 7 lira oldu.

KOMİSYON EKMEK ZAMMINI ONAYLADI

Denizli’de alınan zam kararının komisyon tarafından onaylanmasının ardından 200 gram ekmek ve simit 7 liradan satılmaya başlandı.

ZAM ERTELENMİŞTİ

Denizli’de 5 Ocak 2023 tarihinde 200 gram ekmeğin fiyatı 5 TL olarak belirlenmişti. 8 Temmuz 2023 itibariyle ekmeğin zamlı yeni fiyattan satılacağının duyurulmasına rağmen, komisyonun kararı onaylamaması nedeniyle zam ertelendi.

EKMEK FİYATLARI BUGÜNDEN İTİBAREN GEÇERLİ

Fırıncılar tarafından talep edilen zammın komisyondan geçmesiyle birlikte zamlı yeni fiyatlar bugünden itibaren geçerli oldu. Açıklanan yeni zamla birlikte kent merkezi ve ilçelerde gramajı aynı kalacak olan ekmeğin fiyatı 5 TL’den 7 TL’ye yükseltildi. Daha öncede 5 liraya satılan simitte bugünden itibaren 7 liradan satışa sunuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...