Tgrt Haber

 ‘Yeni trend’e dahil oldu: Sadio Mane, Suudi Arabistan’da

29 Temmuz 2023 11:04 - Güncelleme : 29 Temmuz 2023 11:04
 ‘Yeni trend’e dahil oldu: Sadio Mane, Suudi Arabistan’da

Bu sezon yaptığı transferlerle dünyada adından söz ettiren Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr, Senegalli golcü Sadio Mane transferini bitirmek üzere.

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’nun Suudi Arabistan​ ekibi Al-Nassr’a transferinin ardından 2023-24 yaz transfer döneminde Arap ülkesine yıldız akını sürüyor.

YILDIZ AKINI YAŞANDI

Henüz transfer sezonunun başında Karim Benzema’nın El-Ittihad’a transferinin ardından N’Golo Kante, Ruben Neves, Koulibaly, Edouard Mendy, Brozovic, Firmino, Jota, Sergej Milinkovic-Savic, Alex Telles, Henderson, Malcom, Moussa Dembele ve Riyad Mahrez gibi isimler de tercihlerini Suudi Arabistan’dan yana kullandı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Cristiano Ronaldo’nun da forma giydiği Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr​, Sadio Mane’nin transferi için Bayern Münih ile anlaşma sağladı.

MANE'DE İMZA YAKIN

Geçen sezon transfer olduğu Almanya’da taraftarlar ve basınla bir türlü yıldızı barışmayan Senegalli yıldızın, kısa bir süre içerisinde Al-Nassr için sağlık kontrollerinden geçerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

Son sezonunu geçirdiği Bayern Münih ile tüm kulvarlarda 38 maça çıkan Sadio Mane, 12 gol ve 6 asist ile 18 gole direkt katkı sağladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...