Tgrt Haber

Cristiano Ronaldo’dan flaş Türkiye Ligi göndermesi! Tepkiler çığ gibi

18 Temmuz 2023 09:11 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 09:23
Cristiano Ronaldo’dan flaş Türkiye Ligi göndermesi! Tepkiler çığ gibi

Takımı Al-Nassr’ın hazırlık maçında Celta Vigo’ya 5-0 yenildiği maçın ardından Cristiano Ronaldo, tartışılacak bir açıklamaya imzasını attı. Portekizli yıldız, oynadığı Suudi Arabistan Ligi’nin 1 yıl içerisinde Türkiye ve Hollanda liglerini geçeceğini öne sürdü. Yıldız futbolcunun bu sözleri, sosyal medyada da Türk futbolseverler tarafından eleştirilerin odak noktasında oldu.

Avrupa futboluna beklenmedik bir şekilde veda ederek Al-Nassr’a transfer olan Cristiano Ronaldo, adeta Suudi Arabistan Ligi’nin reklamını yapmaya devam ediyor. Hazırlık maçında İspanya La Liga ekibi Celta Vigo'dan5 gol yiyen ekibin yıldız futbolcusu Ronaldo, Avrupa futbolunun kalitesini yitirdiğini iddia etti.

"SUUDİ ARABİSTAN LİGİ; 1 YIL İÇİNDE TÜRKİYE VE HOLLANDA'YI GEÇECEK"

Takımının 5 farklı yenilgisinin ardından basın karşısına geçen Portekizli yıldız, Suudi Arabistan Ligi övgülerini sürdürdü. 38 yaşındaki golcü futbolcu, Suudi Arabistan Ligi’nin 1 yıl içinde Türkiye ve Hollanda liglerini geçeceğini söyledi.

MESSİ GÖNDERMESİ

Ezeli rakibi Lionel Messi’ye de Suudi Arabistan Ligi’nin; Arjantinli yıldızın imza attığı MLS’ten daha iyi olduğunu söyleyerek atıfta bulunan Ronaldo, Avrupa’nın kalitesini kaybettiğini ifade ederek bir daha hiçbir Avrupa kulübünde futbol oynamayacağını dile getirdi.

"ARTIK TÜM FUTBOLCULAR BURAYA GELİYOR"

Kulübü Al-Nassr’a gelerek Suudi Arabistan Ligi’ne tanınmış futbolcuların gelmesinin yolunu açtığını ifade eden 38 yaşındaki yıldız, “Artık tüm futbolcular buraya geliyor” diye konuştu.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Portekizli yıldız futbolcunun açıklamaları, sosyal medyada Türk futbolseverlerin tepkisini çekti. Birçok kullanıcı Ronaldo'nun bu açıklamasına adeta ateş püskürürken, bazıları 38 yaşındaki yıldızın Suudi Arabistan Ligi'nin reklamını yapmak için para aldığı iddiasında bulundu.

16 MAÇTA 14 GOL VE 2 ASİSTLİK KATKI

Geçen sezon Suudi Arabistan Ligi’nde Al-Nassr formasıyla 16 maça çıkan Cristiano Ronaldo, 14 gol ve 2 asistlik skor katkısı sağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...