Tgrt Haber

Aboubakar'dan Beşiktaş'a müjdeli haber

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2023 12:47 - Güncelleme : 03 Kasım 2023 13:16
Aboubakar'dan Beşiktaş'a müjdeli haber

Sağlık sorunu sebebiyle Gaziantep FK maçında sahada yer alamayan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, şans verilmesi halinde pazar günü Antalyaspor karşısında forma giyebilecek. İşte detaylar...

Beşiktaş​'a Antalyaspor​ maçı öncesi müjdeli bir haber geldi.

Beşiktaş, bir kaç gün önce takımın yıldızı ismi Vincent Aboubakar’ın sağlık durumuyla ilgili, “Futbol A Takımımızın 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından karın ağrısı​ ve yüksek ateş şikayeti olan futbolcumuz Vincent Aboubakar​, geceyi Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde geçirmiştir” açıklamasını yapmıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Kamerunlu futbolcunun, pazar günü Süper Lig​'de oynanacak Antalyaspor mücadelesinde forma giymesi bir hayli zor gözüküyordu.

FORMASINA KAVUŞACAK

Fanatik'te yer alan haberde, 31 yaşındaki yıldız golcü Vincent Aboubakar hastalık belirtilerinin fazlasıyla azaldığı ve kendisini daha iyi hissettiği belirtildi.

Bu sebeple Antalyaspor karşında formaya giymeye hazır olduğu ifade edildi. Yani başka bir aksilik yaşanmaz ise Aboubakar, Antalyaspor karşısında sahada yerini alacak.

 
 
Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...