Tgrt Haber

Adana Demir'den Amir Feratovic'e 3 yıllık imza

05 Ağustos 2023 22:27 - Güncelleme : 05 Ağustos 2023 23:23
Adana Demir'den Amir Feratovic'e 3 yıllık imza

Adana Demirspor, Portekiz’de Estrela Amadora forması giyen Amir Feratovic’i kadrosuna kattı. Mavi Şimşekler, 21 yaşındaki Sloven stoperle 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Bu sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi olmak üzere 3 kulvarda mücadele verecek olan Adana Demirspor​, Portekiz Ligi’nde Estrela Amadora’da oynayan 21 yaşındaki Sloven stoper​ Amir Feratovic ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

STOPER SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Son olarak Fransız stoper Andreaw Gravillon’u kadrosuna katan Akdeniz temsilcisinin stoper sayısı, Feratovic transferiyle birlikte 5’e yükseldi.

Geçen sezon Portekiz 2. Ligi’nde mücadele eden ve sezonu 3’üncü sırada bitirerek Liga Portugal’a yükselen Estrela Amadora formasıyla 18 maça çıkan Amir Feratovic, sahada kaldığı bin 54 dakikada 2 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...