Tgrt Haber

Ali Koç'tan yıldız futbolcu için transfer talimatı: "Tüm şartları zorlayın"

31 Temmuz 2023 13:39 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 14:00
Ali Koç'tan yıldız futbolcu için transfer talimatı: "Tüm şartları zorlayın"

Transfer çalışmaların tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe, İtalyan ekibi Napoli’nin yanı sıra Premier Lig kulüplerinin de yakından takip ettiği yıldız futbolcu için harekete geçti. Transfer için sarı-lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç, kurmaylarına 'tüm şartları zorlayın' talimatı verdi.

Fenerbahçe​, şu anda Türkiye’de olan ve Bodrum’daki bir otelde kalan Tete’yi kadrosuna katmak için büyük bir mücadele veriyor.

İSTEDİĞİ ÜCRET BELLİ OLDU

Fanatik'in haberine göre; Shakhtar Donetsk​ ile yollarını ayırdıktan sonra bonservisini eline alan 23 yaşındaki Brezilyalı​ hücumcu için Fenerbahçe, 3 yıllık sözleşme karşılığında bonuslarla birlikte senelik 4.5 milyon Euro’ya kadar çıkmayı planlasa da Sambacı’nın, 5 milyon Euro yıllık ve imza parası olarak da 2.5 milyon Euro’ya yakın bir talebinin olduğu ifade edildi.

AVRUPA DEVLERİ DE PEŞİNDE

Taraflar arasındaki pazarlıklar devam ederken Tete​, net cevabını vermek adına Kanarya’dan süre istedi. Yıldız futbolcuya, İngiltere Premier Ligi’nden ve İtalyan ekibi Napoli’den ciddi teklifler belirtildi.

ALİ KOÇ: "TÜM ŞARTLARI ZORLAYIN"

Napoli’nin teklifinin, Kanarya’nın gerisinde olduğu öğrenilirken başkan Ali Koç’un, kurmaylarına, “Tete için tüm şartları zorlayın” mesajını gönderdiği ifade edildi.

Piyasa değeri 25 milyon Euro olan hücum oyuncusunu kaçırmak istemeyen Kanarya’nın, Tete ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği ve menajeriyle de sürekli iletişim halinde olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...