Tgrt Haber

Ömer Faruk Beyaz Süper Lig'e geri döndü: Anlaşma sağlandı

31 Temmuz 2023 11:14 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 11:24
Ömer Faruk Beyaz Süper Lig'e geri döndü: Anlaşma sağlandı

Transfer haberleri: Fenerbahçe'nin alt yapısından çıkan ve sözleşmesini uzatmayarak Alman ekibi Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz, Süper Lig'e dönüyor. İşte detaylar...

Süper Lig ekibi Hatayspor​, Fenerbahçe​'nin eski futbolcusu Ömer Faruk Beyaz ile anlaşmaya vardı.

Geçen sezon kiralık olarak Magdeburg forması giyen ve Stuttgart'a geri dönen genç oyuncu beklentilerin uzağında bir performans sergiledi.

VOLKAN DEMİREL​ İLE GÖRÜŞTÜ

Hatay yerel medyasından Mustafa Dilek'in haberine göre;Eski hocası Volkan Demirel ile görüşen 19 yaşındaki Ömer Faruk Beyaz'ın Hatayspor'da oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇMİŞTİ

Ömer Faruk Beyaz, 2020 yılında Trabzonspor'a karşı oynanan kupa maçının 87. dakikasında Garry Rodrigues'in yerine oyuna girerek sarı-lacivertli forma ile ilk resmi maçına çıkmıştı.

Ayrıca Emre Belözoğlu'nun oyundan çıkmasıyla kaptanlık bandını koluna takan Ömer, Feberbahçe'nin en genç kaptanı olarak tarihe geçmişti.

AVRUPA HAYALİYLE AYRILMIŞTI

Sarı-lacivertliler ile sözleşmesini uzatmayan ve Avrupa'ya gitme hayaliyle kulübüne rest çeken Ömer Faruk, Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Oyuncu burada bir türlü forma şansı bulamadı ve Bundesliga 2 takımlarından Magdeburg'a kiralandı.

Kariyerinde A takım seviyesinde yalnızca 17 maçı bulunan genç futbolcunun gol veya asist katkısı bulunmuyor.

EMRE BELÖZOĞLU: "VERDİĞİMİZ DEĞERİN KARŞILIĞINI BULDUĞUMUZU DÜŞÜNMÜYORUM"

Ömer Faruk ile açıklamalar yapan Emre Belözoğlu, 2021 yılında şu sözleri dile getirmişti: "Ömer benim için çok değerli bir oyuncu. Üzüldüğüm nokta şu; Fenerbahçe takımı yarın bir gün tarihi anlatıldığında en genç kaptan olarak Ömer Faruk yazacak. Verdiğimiz değerin karşılığını bulduğumuzu düşünmüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...