Tgrt Haber

Ankaragücü iddialarına Rıza Çalımbay'dan cevap

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
02 Ekim 2023 15:44 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 15:50
Ankaragücü iddialarına Rıza Çalımbay'dan cevap

Rıza Çalımbay, isminin Ankaragücü ile anılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Çalımbay, Başkent ekibiyle herhangi bir görüşme gerçekleştirmediğini ancak Ankaragücü'nü çalıştırmak istediğini söyledi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig​'in 7. haftası geride kalırken 6 takım teknik direktörün değişikliğine gitti. Son olarak Ankaragücü​'nde Tolunay Kafkas​ ile yollar ayrıldı.

Ayrılığının ardından ilk olarak Rıza Çalımbay​'ın ismi gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Samsunspor​ ile anlaşamadığını açıklayan deneyimli teknik adam NTV'ye açıklamalarda bulundu.

"GÖRÜŞME GERÇEKLEŞMEDİ"

Çalımbay, "Ankaragücü'nde yaşanan ayrılık henüz çok yeni, benimle herhangi bir görüşme şimdilik gerçekleşmedi" ifadelerini kullandı.

"ANKARAGÜCÜ'NÜ ÇALIŞTIRMAK İSTERİM"

Ankaragücü'nü çalıştırmak isteyip istemediğine yönelik soruya "Tabii ki isterim. Sezonun kalanında Süper Lig'de takım çalıştırmak istiyorum" dedi.

Son olarak Süper Lig'de Sivasspor'u çalıştıran Rıza Çalımbay, kırmızı-beyazlı ekiple 187 resmi maça çıktı. Çalımbay, Yiğidolar'ı 3 yıl üst üste Avrupa kupalarına götürme başarısı da gösterdi.

Kaynak: NTV Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...