Tgrt Haber

Anlaşma tamam: Zaniolo İtalya yolcusu! İşte bonservis bedeli...

03 Ağustos 2023 15:41 - Güncelleme : 03 Ağustos 2023 16:46
Anlaşma tamam: Zaniolo İtalya yolcusu! İşte bonservis bedeli...

Transfer haberleri: Juventus'un Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo için anlaşma sağladığı iddia edildi. Transferin 30 milyon Euro bonservis karşılığında tamamlandığı ifade edildi. İşte detaylar...

Galatasaray​'ın yıldız futbolcusu Nicolo Zaniolo​ için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı kulübün, İtalyan futbolcunun transferi konusunda Juventus​ ile el sıkıştığı öne sürüldü.

https://twitter.com/ctisik/status/1687055590047002625

30 MİLYON EURO'YA JUVENTUS'A TRANSFER OLUYOR!

Gazeteci Candaş Tolga Işık​'ın aktardığı bilgiye göre; Nicolo Zaniolo, 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Juventus'a gitti.

Galatasaray, Zaniolo'yu geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Roma'dan 15 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Candaş Tolga Işık ayrıca, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur​'un iki dünya yıldızı için de görüşmelerde bulunduğu bilgisini paylaştı.

Transferin bu miktara tamamlanması durumunda Nicolo Zaniolo, Türkiye'den en yüksek bedelle transfer olan futbolcu olarak rekor kırıp, tarihe geçecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...