Tgrt Haber

Arda Güler iddialara son noktayı koydu: Ayrılmıyorum!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2024 16:19 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 16:20
Arda Güler iddialara son noktayı koydu: Ayrılmıyorum!

Real Madrid'de üst üste yaşadığı sakatlıklar sonrası sahalara dönen ancak forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'in başka bir takıma kiralanacağı iddiası ortaya atıldı. Arda Güler hakkında çıkan transfer haberleri sonrası İspanyol basınına açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Real Madrid​'e transfer​ olduktan sonra uzun süre sakatlıklarla boğuşan Arda Güler​, iyileşmesinin ardından yavaş yavaş süre almaya başlasa da son maçlarda yedek kulübesine hapsoldu. Genç yıldızla ilgili transfer iddiaları ortaya atılmaya başlandı.

67 DAKİKA SÜRE ALABİLDİ

Sakatlığının iyileşmesinin ardından 6 Ocak'taki Kral Kupası 3. tur maçında Arandina'ya karşı 11'de sahaya çıkan Arda, 59 dakika forma giymişti. 

18 yaşındaki genç yıldız, daha sonra ise 10 Ocak'ta Atletico Madrid ile oynanan İspanya Süper Kupa maçında sonradan oyuna girdi ve 8 dakika süre aldı.

SON 3 MAÇTA KULÜBEDEN ÇIKAMADI

Son iki haftadır Real Madrid'de forma yüzü göremeyen Arda Güler, Süper Kupa'da Barcelona, Kral Kupası'nda Atletico Madrid ve La Liga'da Almeria maçlarında kadroya alınmasını rağmen sahaya çıkamadı.

Arda Güler iddialara son noktayı koydu: Ayrılmıyorum!

'KİRALANACAK' İDDİASI

İspanyol basınında, Real Madrid'de süre almakta zorlanan Arda Güler'in daha çok forma şansı bulup gelişebileceği bir takıma kiralık olarak gönderileceği iddia edildi.

El Gol Digital'in haberde, Türk futbolcunun kiralanacağı takım olarak da Real Sociedad gösterildi.

Arda Güler'in kiralanma olasılığının devre arası için düşük olduğu vurgulanırken, bu transferin sezon sonu gerçekleşebileceği belirtildi.

ARDA GÜLER'DEN İDDİALARA CEVAP: "AYRILMIYORUM!"

Arda Güler, hakkında çıkan transfer haberleri sonrası Defensa Central'e açıklama yaptı.

İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin kendisine güvenmesi için elinden geleni yapacağını söyleyen Arda Güler, Real Madrid'den ayrılmayacağını ifade etti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...