Tgrt Haber

Arda Güler ile Ancelotti arasındaki diyalog gündem oldu: Eliyle işaret etti ve gönderdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
28 Temmuz 2023 16:14 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 16:26
Fotoğraf kurgu: Mynet

Sakatlığı nedeniyle Real Madrid'in maçlarında forma giyemeyen Arda Güler ile Ancelotti arasında geçen bir diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Fotoğraf kurgu: Mynet

Antremanda geçirdiği talihsiz sakatlık​ üzerine henüz Real Madrid​'de forma giyemeyen Arda Güler​'in ne zaman kadroda olacağıyla ilgili teknik direktör Ancelotti​ açıklamalarda bulunmuştu. Arda'nın antrenmanlarda çok iyi çalıştığını belirten Ancelotti, "Kendisine vereceğim şansı bekleyip en iyisini sahaya ortaya koymak zorunda. Çok yakında aramızda olacak ve onu sahada göreceksiniz." ifadelerini kullanmıştı.

"BARCELONA MAÇINDA OYNAYABİLECEK MİSİN?"

Barcelona maçı öncesi Arda Güler ile antrenman sırasında konuşan Ancelotti'nin o anları sosyal medyada gündem oldu. Genç oyuncunun sağlık durumunu soran tecrübeli çalıştırıcı, Barcelona maçında oynayıp oynamayacağını öğrenmek istedi. Ayağında hala ağrı hissettiğini söyleyen Arda Güler net bilgiyi yarın vereceğini ifade etti.

ELLE İŞARET EDEREK SAĞLIK GÖREVLİLERİN YANINA GÖNDERDİ

Ancelotti'nin yardımcısı ise Arda Güler'in ayağındaki ağrının devam ettiğini duymasının ardından eliyle işaret yaparak genç oyuncuyu sağlık görevlilerinin yanına gönderdi. Sağ ayağında hafif ağrı bulunan Arda Güler'in yapılan antrenmana devam edemediği ve bireysel olarak kondisyon antrenörü ile çalıştığı görüldü.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...