Tgrt Haber

Toni Kross'dan Arda Güler'e övgü dolu sözler: Harika bir yeteneğe sahip

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
26 Temmuz 2023 13:30 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 13:54
Toni Kross'dan Arda Güler'e övgü dolu sözler: Harika bir yeteneğe sahip

Fenerbahçe'den Real Madrid'e bonuslarla birlikte 30 milyon euroya transfer olan milli futbolcu Arda Güler, dünyaca ünlü takım arkadaşı Toni Kross'dan övgü dolu sözler aldı. Kross, "Arda, yaşına göre harika bir yeteneğe sahip" dedi. 

Genç yaşında gösterdiği performansla Fenerbahçe​'den Real Madrid​'e tranfer olan Arda Güler​, antremanda gösterdiği performansla adından söz ettirmeye devam ediyor. 

20+10 milyon euroluk rekor bonservis bedeliyle İspanya devine giden Güler, performansıyla teknik direktör Carlo Ancelotti​'nin beğenisini şimdiden kazandı. 

Madrid ekibiyle 6 yıllık sözleşmeye imza atan Milli yıldız, takım arkadaşı Toni Kross'dan övgü aldı. Arda'nın gelecek vadeden bir futbolcu olduğunu söyleyen Kross, "Arda Güler, yaşına göre harika bir yeteneğe sahip. Çok çok iyi bir sol ayağı var. İyi ve zekice bir transfer olduğunu düşünüyorum, özellikle de gelecek için" dedi. 

"ÖZEL BİR YETENEĞE SAHİP"

Arda'nın özel bir yeteneği olduğunu ifade eden 33 yaşındaki yıldız, "Fiziksel olarak ne kadar güçlüsünüz? Aksiliklerle nasıl başa çıkabilirim? Sakatlığa ne kadar yatkınım? Real Madrid gibi kulüplerde baskıyı kaldırabilecek miyim? Tüm bu sorular henüz cevaplanmadı. Bu yüzden Arda Güler hakkında geniş zaman kullanarak konuşuyorum. Ama Arda'nın özel bir futbol yeteneğine sahip olduğuna inanıyorum" dedi. 

"ARDA TAVSİYELERE AÇIK"

"Arda Güler, tavsiyelere çok açık, sürekli sorular soruyor. Bu her zaman olumlu bir işarettir. Genellikle 17-18 yaşında ne kadar iyi olduğunu düşünüp tavsiyeye kapalı oyuncular da vardır ancak Arda Güler, onlardan birisi değil.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...