Tgrt Haber

Arda Güler siftahı El Clasico ile yapacak

28 Temmuz 2023 11:27 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 12:03
Arda Güler siftahı El Clasico ile yapacak

Fenerbahçe'den rekor transfer bedeliyle dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in Real Madrid formasıyla çıkacağı ilk maç merakla bekleniyordu. Şanssız bir sakatlık yaşayan Arda Güler, ilk 2 hazırlık maçını kaçırmıştı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin de çok şey beklediği genç yıldızın dünya deviyle çıkacağı ilk maçın tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Arda Güler​, dünya futbolunun sahnesine çıkmaya hazırlanıyor.

Yaz transfer​ döneminde Avrupa'nın birçok dev kulübünü peşine takan Arda Güler, yıllar sonra Real Madrid​ ve Barcelona​ arasında bir transfer savaşına neden olmuştu.

İki İspanyol devinin kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği Arda Güler, tercihini eflatun-beyazlılardan yana kullandı.

20 milyon Euro artı bonuslarla birlikte transferi gerçekleşen milli futbolcu, Madrid ekibiyle çıktığı idmanlarda büyük beğeni topladı.  Genç yıldız takım arkadaşlarıyla uyumu ve antrenmanlar sırasında gösterdiği klas hareketlerle hocası Ancelotti'nin de gözüne girdi.

SAKATLIĞI NEDENİYLE FORMA GİYEMEDİ

Arda Güler sağ ayağındaki sakatlık nedeniyle pazar günü antrenmana çıkamadı.

Real Madrid'in oynadığı iki hazırlık maçında sahada tedbir amacıyla yerini alamayan Arda Güler'in ilk maçı için İtalyan hoca müjdeyi verdi.

CARLO ANCELOTTİ: "ÇOK YAKINDA SAHAYA ÇIKACAK"

Manchester United ile oynanan maçın ardından konuşan Teknik Direktör Carlo Ancelotti​, basın mensuplarının sorularını cevapladı. İtalyan teknik adam, Arda Güler ve kaleci Thibaut Courtois'nın durumları hakkında da bilgi verdi.

Ancelotti, "Courtois'nın ufak bir problemi vardı ve risk almadık. Bir sonraki maçta sahada olacak, Arda Güler gibi. O da çok yakında sahaya çıkacak" diye konuştu.

İLK MAÇINI BARCELONA'YA KARŞI OYNAYACAK

Real Madrid, 30 Temmuz Pazar gecesi ezeli rakibi Barcelona ile karşılaşacak. Arda Güler bu maçla dünya futbol sahnesine çıkacak.

İspanyol ekibinin bir sonraki hazırlık maçı ise 3 Ağustos Perşembe günü Juventus ile olacak. Arda Güler'in oynanacak iki maçta da süre alması bekleniyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...