Tgrt Haber

Arda Güler'in kiralanacağı takım belli oldu

06 Temmuz 2023 10:56 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 11:17
Arda Güler'in kiralanacağı takım belli oldu

Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler'in Real Madrid'e transferinin resmileşmesinin ardından Alman ekibine kiralanacağı iddia edildi.

Fenerbahçe​ Başkanı Ali Koç'un sarı-lacivertli takımda kalmayacağını açıkladığı Arda Güler​'in Real Madrid​'e transferi için resmi açıklama bekleniyor.

Arda'nın bugün akşam saatlerinde özel bir uçakla Madrid'e giderek sağlık kontrollerinden geçeceği ve Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtiliyor.

BAYERN LEVERKUSEN İDDİASI

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Real Madrid'in 18 yaşındaki futbolcuyu kadroda tutup tutmayacağı belirsizliğini korurken Arda Güler, Xabi Alonso'nun çalıştırdığı Bayer Leverkusen'e kiralanabilir. Bunun iki nedeni var...

XABİ ALONSO DETAYI: REAL MADRİD'İN YENİ HOCASI OLABİLİR

2024 yazında Real Madrid'den ayrılacak olan Carlo Ancelotti'nin yerine Alonso'nun getirilmesi planlanıyor. Böylece Arda, Real Madrid'de yeni hocası olması muhtemel genç teknik adamla Leverkusen'de 1 yıl çalışmış olacak.

Ayrıca Alman ekibinin son yıllarda genç yeteneklerin gelişimi konusunda başarılı bir performans sergilemesi de diğer bir sebep olarak gösteriliyor.

35 MAÇTA 6 GOL-7 ASİST

18 yaşındaki Arda Güler geride kalan sezonda Fenerbahçe formasını 35 resmi maçta giydi.

Genç on numara bu maçlarda 6 gol atarken 7 de asist yaptı. A Milli Takım'da 4 maça çıkan Arda Güler, 1 gol sevinci yaşadı.

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...