Tgrt Haber

Ayağının tozuyla hocasının gözüne girdi; Real’in kapısını çaldırdı: Arda Güler’e ilk talip

12 Temmuz 2023 16:05 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 16:23
Ayağının tozuyla hocasının gözüne girdi; Real’in kapısını çaldırdı: Arda Güler’e ilk talip

Real Madrid ile çıktığı ilk idmanlar sonucunda teknik direktör Carlo Ancelotti’den geçer not alan Arda Güler’i, İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis’in kiralamak istediği öğrenildi.

Geçen sezon gösterdiği performansla dünya devi Real Madrid’e rekor bedelle transfer olan ve ilk idmanlarda gösterdiği özveriyle İspanyol basınında yer bulan Arda Güler​, deneyimli teknik adam Carlo Ancelotti’nin de gözüne girdi.

"TEK KELİME İLE KALİTE"

Real Madrid​, Arda'nın idmanda attığı bir golü sosyal medya hesabından "Tek kelime ile kalite" notuyla paylaştı. Genç oyuncunun Zidane'la özdeşleşen topun üzerinde dönme hareketiyle defans oyuncularını geçtiği ve topu filelerle buluşturduğu görüldü.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1679107025979031552

Skorer’de yer alan habere göre İtalyan çalıştırıcının, ilk idmanlarının ardından Arda ile ilgili, ‘tekniğini beğendiği, iş yapacağını düşündüğü ancak fiziğinin zayıf olduğu’ yönünde yorum yaptığı öğrenilirken Real Betis, eflatun-beyazlı kulübün kapısını Arda Güler’i kiralamak için çaldı.

BETİS, ARDA'YI BEDELSİZ KİRALAMAK İSTİYOR

Arda’nın ilk sezonunda, hücum hattında oldukça derin kadro genişliği bulunan Real Madrid’de ne kadar forma şansı bulabileceği sorusu henüz yanıtını ararken Real Betis, milli futbolcuya talip oldu.

Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek Real Betis’in Arda Güler’i bir sezonluk kiralamak istediği, bu kiralamayı da bedelsiz olarak, yalnızca Arda’nın maaşını ödeyerek gerçekleştirmek istediği öğrenildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...