Tgrt Haber

Sürpriz iddia: Arda Güler, gönlünü Galatasaraylı basketbolcuya kaptırdı!

11 Temmuz 2023 10:04 - Güncelleme : 11 Temmuz 2023 10:47
Sürpriz iddia: Arda Güler, gönlünü Galatasaraylı basketbolcuya kaptırdı!

Rekor bir bonservis bedeliyle İspanyol devi Real Madrid’e transfer olan genç yıldız Arda Güler hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Arda Güler‘in Galatasaray Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Duru Nayman (18) ile birlikte olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Rekor bir bonservis bedeliyle İspanya La Liga ekibi Real Madrid’e transfer olarak tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken Arda Güler’in sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı.

18 yaşında Real Madrid​'e transfer olarak gündem olan Arda Güler​ ile ilgili sürpriz bir iddia da ortaya atıldı. Arda Güler’in sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı...

ARDA GÜLER - DURU NAYMAN AŞKI

Arda Güler, dünya devi Real Madrid’le 6 yıllık sözleşme imzaladı. Bu transferle bir anda futbol dünyasında dikkatleri üzerine çeken genç futbolcunun özel hayatı da oldukça merak edildi.

Real Madrid’in transfer olarak Türk futbol tarihine geçen Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler‘in Galatasaraylı basketbolcu Duru Nayman (18) ile birlikte olduğu iddia edildi.

ARDA'YI YALNIZ BIRAKMADI!

Geçtiğimiz gün imza töreni için Madrid’e giden Arda Güler'in havalimanında yanında Galatasaray’ın oyuncusu Duru Nayman (18) olduğu dikkatlerde kaçmadı.

Sürpriz iddia: Arda Güler, gönlünü Galatasaraylı basketbolcuya kaptırdı!

YENİ AŞK İDDİASI!

Arda Güler’in Galatasaray’ın oyuncusu Duru Nayman (18) ile yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürüldü.

Galatasaray Kadın Basketbol takımında oynayan Duru Nayman daha önce de Fenerbahçe’de forma giymişti.

İMZA TÖRENİNDE DE YER ALDI

Duru Nayman, Arda Güler'i imza töreninde de yalnız bırakmamış ve genç futbolcunun ailesinin yanında en önden Arda'ynın tarihi imzasını takip etmişti.

İstanbul'dan ayrılırken Arda'nın ailesiyle beraber İspanya'ya giden Duru Nayman, Madrid'deki imza töreninde de kameralara yansımıştı.

Ortaya çıkan görüntüler sonrası iki sporcu arasında bir aşk olduğu iddia edildi.

Sürpriz iddia: Arda Güler, gönlünü Galatasaraylı basketbolcuya kaptırdı!

DURU NAYMAN KİMDİR?

2005 doğumlu olan, Duru Nayman Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda Guard pozisyonunda forma giyiyor.

Galatasaray’ın altyapısındasında yetişen Duru Nayman daha önce Fenerbahçe’de de forma giydi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...