Tgrt Haber

Bakasetas resmen Panathinaikos'ta! Bonservis bedeli belli oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
22 Ocak 2024 23:20 - Güncelleme : 23 Ocak 2024 00:57
Bakasetas resmen Panathinaikos'ta! Bonservis bedeli belli oldu

Trabzonspor'un daha önce ayrılığını KAP'a bildirdiği Anastasios Bakasetas için yeni kulübü Panathinaikos da resmi açıklamayı yaptı.

Trabzonspor​, Anastasios Bakasetas​'ın ayrılığını duyurdu.

Bordo-mavili takımdan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada Bakasetas'ın transferi için Panathinaikos​'la görüşmelere başlandığı belirtildi. 

PANATHINAIKOS RESMEN AÇIKLADI

Panathianaikos Kulübü ise yaptığı paylaşım ile Anastasios Bakasetas transferini resmen duyurdu. Yunan ekibinden yapılan açıklamada, "Haydi Taso!" ifadeleri kullanıldı.

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Trabzonspor, Yunan ekibinin Bakasetas için ödeyeceği bedeli KAP​'a bildirdi.

Yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcumuz Anastasios Bakasetas'ın, Panathinaikos FC'ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Panathinaikos FC, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon EURO ödeme yapacaktır" denildi. 

Aynı zamanda oyuncuya herhangi bir fesih bedeli ödenmeyeceği açıklandı. 

MAÇTAN SONRA TARAFTARA VEDA ETTİ

Trendyol Süper Lig'de dün oynanan Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulunan Anastasios Bakasetas, Trabzonspor'daki son maçına çıktığını söyledi.

Bakasetas açıklamasında, "Trabzonspor'da son maçıma çıktım, bu vedanın daha iyi olmasını isterdim. Türkiye'deki bütün insanlara, bana gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...