Tgrt Haber

Barcelona Arda Güler için harekete geçti! Deco İstanbul'a geldi, Başkan resmen açıkladı…

30 Haziran 2023 06:07 - Güncelleme : 30 Haziran 2023 06:08
Barcelona Arda Güler için harekete geçti! Deco İstanbul'a geldi, Başkan resmen açıkladı…

Son dakika haberi: Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki yıldız futbolcusu Arda Güler için Barcelona resmen harekete geçti. Katalan kulübün başkanı Joan Laporta, Arda Güler’i istediklerini ifade ederken efsane futbolcu Deco da İstanbul’a geldi.

Gösterdiği performansla dünya devlerinin radarına giren Fenerbahçe’nin genç yıldız futbolcusu Arda Güler​ yuvadan uçuyor. Birçok Avrupa devinin radarında olan Arda Güler’i sarı lacivertliler en azından 1 sezon daha elde tutmak için tüm şartları zorladı. Fenerbahçe​ Başkanı Ali Koç​ ve Arda Güler arasındaki görüşmelerden herhangi bir sonuç elde edilmemesi sonucunda Avrupa kulüpleri tek tek sarı lacivertli takımın kapısını çaldı. Arda Güler’in sözleşmesinde yer alan 17.5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi Fenerbahçe yönetiminin elini kolunu bağlarken son olarak Barcelonagenç yıldız için harekete geçti.

BARCELONA BAŞKANI RESMEN İSTEDİ

Milli oyuncu için Barcelona Sportif Direktörü Deco, İstanbul'a geldi. Deco, transferi noktalamak için Fenerbahçe ve Arda Güler ile görüşme gerçekleştirecek. Genç futbolcuyu transfer etmek isteyen Barcelona'da Başkan Joan Laporta​, Arda Güler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Laporta, Fenerbahçeli yıldızın transferi hakkında "Arda Güler çok yetenekli bir futbolcu. Transfer etmek için çalışıyoruz. Deco görüşmeler için İstanbul'a gitti." yorumunu yaptı.

Genç oyuncu bu sezon ligde 20 karşılaşmada forma giydi ve 4 gol - 4 asistlik katkı sağladı. 18 yaşındaki yıldız oyuncunun sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek.

Barcelona Arda Güler için harekete geçti! Deco İstanbul'a geldi, Başkan resmen açıkladı…

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...