Tgrt Haber

Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi: 5 gün içinde serbest kalabilir!

08 Ağustos 2023 17:59 - Güncelleme : 08 Ağustos 2023 17:59
Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi: 5 gün içinde serbest kalabilir!

İspanya La Liga devlerinden Barcelona, yaz transfer döneminde Manchester City'den serbest kalan İlkay Gündoğan'ı transfer etti. Finansal krizin ortasında olan Katalan devi, İlkay'ı 5 gün içerisinde kadroya dahil etmediği takdirde yıldız futbolcu serbest kalma hakkına sahip olacak.

Avrupa’da yaz transfer​ sezonunun en çok konuşulan transferlerinden biri de İlkay Gündoğan’ın bedelsiz şekilde Barcelona’ya imza atması oldu.

2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Premier Lig’de Manchester City​ ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcu, Katalan deviyle Haziran 2025’te sonlanacak sözleşme imzaladı.

Uzun bir süredir finansal kriz yaşayan, hatta bu yüzden kulübün simge ismi Lionel Messi’yi de kaybeden Barcelona​, İlkay Gündoğan’ı da kaybedebilir.

KADROYA KAYDEDİLMEZSE SÖZLEŞMESİNİ FESHEDEBİLİR

İspanyol basınından Diario Sport’un haberine göre Barcelona, İlkay Gündoğan’ı 5 gün içinde kadroya kaydetmediği takdirde yıldız futbolcu 1 senelik alacağını tahsil ederek sözleşmesini tek taraflı feshetme hakkına sahip olacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...