Tgrt Haber

Barcelona’da virüs şoku! Sahaya çıkamayacaklar

23 Temmuz 2023 11:54 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 11:54
Barcelona’da virüs şoku! Sahaya çıkamayacaklar

Barcelona ile Juventus arasında ABD’de oynanması planlanan hazırlık maçı, Katalan ekibi futbolcularının ‘mide virüsüne’ yakalanması sebebiyle iptal edildi. 

Hazırlık turnuvası kapsamında ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Levi’s Stadı’nda TSİ 5.30’da oynanması planlanan Barcelona-Juventus hazırlık maçı, İspanyol ekibindeki futbolcuların maça çıkamayacak durumda olması sebebiyle iptal edildi.

Barcelona’dan yapılan açıklamada, çok sayıda futbolcularının mide virüsüne yakalandığı ve kulübün bu nedenle hazırlık karşılaşmasına çıkamayacağı ifade edildi.

TURNUVANIN İLK MAÇI İPTAL

Milli yıldız Arda Güler​'in formasını giydiği Real Madrid​'in de yer aldığı turnuvada; Barcelona​, Juventus​ ve Milan, Soccer Champions Tour kapsamında ABD'de kozlarını paylaşacak. Devlerin sahne alacağı turnuvanın ilk maçınının, Barcelona ve Juventus arasında oynanması planlanmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...