Tgrt Haber

Başakşehir'in yeni hocası Çağdaş Atan oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
07 Eylül 2023 09:32 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 09:45
Başakşehir'in yeni hocası Çağdaş Atan oldu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'daki teknik direktörlük görevinden ayrılan Çağdaş Atan'ın yeni durağı RAMS Başakşehir oldu. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig​ ekiplerinden Kayserispor​'da teknik direktör Çağdaş Atan​ dönemi resmen sona erdi.

Teknik Direktör Çağdaş Atan, Kayserispor'dan ayrıldığını kişisel sosyal medya hesabından duyurdu. 43 yaşındaki teknik direktör "Bittiği için üzgün değilim, yaşandığı için mutluyum" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'DA EL SIKIŞILDI

Sezona istediği başlangıcı yapamayan ve oynadığı 3 maçın tamamını kaybeden RAMS Başakşehir​, teknik direktör Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı.

Emre Belözoğlu'nun ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Başakşehir, Çağdan Atan ile İstanbul'da görüşerek anlaşmaya vardı.

BELÖZOĞLU GİTTİ ATAN GELDİ

43 yaşındaki teknik adamın yeni durağı ise Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran RAMS Başakşehir oldu.

Çağdaş Atan, Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran RAMS Başakşehir ile anlaştı. Resmi açıklamanın kısa süre sonra yapılması bekleniyor.

TRANSFER TAHTASI AÇILMAMIŞTI

Geçtiğimiz sezonun başında takımın başına geçen ve transfer yasağına rağmen sarı-kırmızılı ekipte başarılı bir dönem geçiren Çağdaş Atan, bu sezon da transfer tahtanın açılamaması nedeniyle görevinden ayrıldı.

Başarılı teknik adam, "Namağlup bir takım bırakmanın huzuruyla ayrılıyorum şehirden." diyerek Kayseri'ye veda etti.

1.44 PUAN ORTALAMASI YAKALADI

20 Haziran 2022 yılında Kayserispor'da göreve başlayan ve 43 maçta takımın başında olan Çağdaş Atan bu karşılaşmalarda 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşadı.

Kayserispor'un başında toplamda 62 puan toplayan Çağdaş Atan, maç başına 1.44 puan ortalaması tutturdu.

Kaynak: Ajansspor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...