Tgrt Haber

Kayserispor’un yeni teknik direktörü belli oldu! Recep Uçar dönemi

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: beIN Sports
06 Eylül 2023 22:04 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 04:47
Kayserispor’un yeni teknik direktörü belli oldu! Recep Uçar dönemi

Teknik direktör Çağdaş Atan’ın ayrılığının ardından Mondihome Kayserispor, Recep Uçar ile prensip anlaşmasına vardı.

Kayserispor​, transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı zor zamanlar yaşadığını ifade ederek sarı-kırmızılı kulübe gün içerisinde veda eden Çağdaş Atan’ın ayrılığının ardından Recep Uçar​ ile prensip anlaşmasına vardı.

beIN Sports’ta yer alan habere göre Trendyol Süper Lig​ ekibi Mondihome Kayserispor’un yeni teknik direktörü, Recep Uçar oldu.

Recep Uçar’ın Süper Lig’de son olarak çalıştırdığı Ümraniyespor, 47 yaşındaki teknik adam yönetimindeki 97 maçta 1.53 puan ortalaması yakaladı.

RECEP UÇAR KİMDİR?

Antrenörlük kariyerine uzun yıllar formasını giydiği İstanbul BB'de başlamıştır. İlk olarak İstanbul BB altyapılarında görev alan Uçar, 2013 yılında Cihat Arslan'ın göreve gelmesi ile yardımcı antrenör olmuştur. Sonraki sezonda ise takımın isim değişikliği ile birlikte Abdullah Avcı'nın İstanbul Başakşehir​ teknik direktörü olması ile birlikte 2019 yılına kadar Avcı'nın ekibinde yardımcı antrenör olarak çalışmıştır. 2019'da Avcı'nın Beşiktaş teknik direktörü olması ile birlikte, yine yardımcı antrenör olarak ekibinde yer almıştır.

Kayserispor’un yeni teknik direktörü belli oldu! Recep Uçar dönemi

28 Ekim 2020'de Sait Karafırtınalar'ın görevinin sona ermesinin ardından Ümraniyespor teknik direktörü olmuştur. 2021-22 1. Lig sezonu sonunda Ümraniyespor'un ligi ikinci sırada bitirmesi ile 2022-23 Süper Lig sezonunda mucadele etmeye hak kazanmasında büyük katkı sağlamıştır. Ümraniyespor'un Süper Lig'e çıkması ile birlikte sözleşmesi 2023 yılına kadar uzatılmıştır. 19 Nisan 2023 tarihin'de de Ümraniyespor'dan istifa etmiştir. (Wikipedia)

Kaynak: beIN Sports
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...