Tgrt Haber

Bayburt Özel İdarespor Türkiye Kupası'nda üst tura yükseldi!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
11 Eylül 2024 22:49 - Güncelleme : 11 Eylül 2024 22:26
Bayburt Özel İdarespor Türkiye Kupası'nda üst tura yükseldi!

Karadeniz temsilcisi Bayburt Özel İdarespor, Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında Serhat Ardahanspor’u 2-0 mağlup ederek adını turnuvada bir üst tura yazdırmayı başardı.

Bayburt Özel İdarespor, Genç Osman Stadyumu’nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası​ maçında Bal Ligi takımı Serhat Ardahanspor’u 2-0'lık skorla mağlup ederek turnuvada bir üst tura yükseldi.

Sarı-siyahlı takımın evinde oynanan mücadelede ilk yarı golsüz geçilirken, ikinci yarıda Bayburt Özel İdarespor üstün bir oyun sergileyerek rakip fileleri iki kez havalandırdı.

46. dakikada Doğukan Delimehmet ile öne geçen Bayburt ekibi, 92. dakikada ise Ali Burak Atmaca ile skoru tayin etti.

Bayburt Özel İdarespor, Türkiye Kupasında 2-0'lık Net Galibiyetle İkinci Tura Yükseldi

Bu sonuçla birlikte Bayburt Özel İdarespor, Türkiye Kupası’nın ikinci turunda mücadele etmeye hak kazandı. İkinci turdaki rakibi, yapılacak kura çekimi sonrasında belli olacak.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cem12 Eylül 2024 01:57

Bu güzel haberi duydum Bayburt Özel İdarespor tribünlerini coşkulu yapmış inşallah üst turlarda da iyi performans gösterirler

Sonraki Haber Yükleniyor...