Tgrt Haber

Barış Alper Yılmaz'a İngiliz ekibinden çılgın teklif! Galatasaray reddetti

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
11 Eylül 2024 22:11 - Güncelleme : 12 Eylül 2024 10:12
Barış Alper Yılmaz'a İngiliz ekibinden çılgın teklif! Galatasaray reddetti

Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz'a İngiliz ekibinden gelen dev teklifi reddettiği ortaya çıktı. İşte o astronomik teklif...

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray​'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz​'ın menajeri Tuncay Maldan, temsilcisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Okan Buruk​ önderliğinde Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Milli futbolcunun temsilcisi Tuncay Maldan, Premier Lig ekibinin sunduğu dikkat çeken bonservis bedelini duyurdu.

Avrupa kulüplerinden gelen teklifleri ret eden Galatasaray, kadro planlamasında düşündüğü Barış Alper Yılmaz'ı takımda tutarken futbolcunun menajeri Tuncay Maldan, Sports Digitale'e yaptığı açıklamada çarpıcı ifadeler kullandı.

Premier Lig ekiplerinden Brighton, Barış Alper Yılmaz'a talip oldu - Lider  Haber

GALATASARAY 25 MİLYONLUK TEKLİFİ REDDETTİ!

Premier Lig takımı Nottingham Forest​'ın Barış Alper Yılmaz için 25 milyon euroluk teklifte bulunduğunu ifade eden Tuncay Maldan, "Transferin son günü Nottingham Forest, Barış Alper için 25 milyon euroluk bir teklif yaptı. Galatasaray bu teklifi reddetti" dedi.

Barış Alper Yılmaz için çok sayıda teklifler aldığını vurgulayan Tuncay Maldan, "Transfer dönemi boyunca da İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa'dan da resmi teklifler aldık. Galatasaray, Barış ile devam etmek istediği için gelen tekliflere geri dönüş yapıp, herhangi bir rakam talep etmedi" şeklinde konuştu.

"BARIŞ ALPER'İN AVRUPA HAYALİ DEVAM EDİYOR"

Barış Alper Yılmaz için görüşmelere başlamadığını açıklayan Tuncay Maldan, "Barış geride kalan iki sezonda takımın iskeleti için en önemli oyunculardandı. Galatasaray, Barış'ı göndermek istemediklerini söyledi, biz de görüşmeleri ilerletmedik" ifadelerini kullandı.

Milli futbolcunun hala Avrupa hayali olduğunu belirten Tuncay Maldan, "Barış Alper'in Avrupa hayali devam ediyor ancak şu an için sadece Galatasaray'ın başarısına odaklandı" dedi.

Galatasaraya Barış Alper Yılmaz için çılgın transfer teklifi Avrupa hayali devam ediyor

GALATASARAY KARNESİ

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray ile 114 maça çıkarken 13 gol atıp 13'de asist üretti.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali11 Eylül 2024 23:26

Bu takıma bağlılığa saygı göstermek lazım, hem de genç bir oyuncuya güvenmek iyi bir karar

Sonraki Haber Yükleniyor...