Tgrt Haber

Bayern Münih taraftarı Taksim’i birbirine kattı! 5 kişi yaralandı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ekim 2023 11:44 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 11:57

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak maç öncesi İstanbul'a gelen ve İstiklal Caddesi’nde taşkınlık çıkartan Bayern Münih taraftarları Galatasaray taraftarlarına saldırdı. Masa, sandalye ve şişelerin havada uçuştuğu kavgada 4’ü Alman taraftar olmak üzere 5 kişi yaralandı. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi​ A Grubu 3. haftasında İstanbul’da bugün oynanacak Galatasaray-Bayern Münih maçı öncesinde gece saatlerinde Taksim’e gelen yaklaşık 70 kişilik Alman taraftarı taşkınlık çıkartınca Türk taraftarlar ile arasında kavga çıktı.

Olay, saat 03.00 sıralarında Beyoğlu Taksim​ İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi.

MASA, SANDALYE VE ŞİŞELER HAVADA UÇUŞTU!

Yaklaşık 70 kişilik Bayern Münih taraftarları ve yaklaşık 30 kişilik Galatasaray​ taraftarlarları arasında sokak kesişiminde tartışma çıktı.

Alman taraftarların taşkınlık çıkartması sonucu taraftar grupları birbirine girdi. Şiddetli bir şekilde birbirlerine masa, sandalye ve cam şişe fırlatan taraftarlara polis müdahale etti.

5 KİŞİ YARALANDI

Tarafların birbirlerine karşılıklı masa, sandalye ve şişe fırlatması sonucu 4’ü Alman olmak üzere 5 taraftar hafif şekilde yaralandı.

Yaşananlar kameralara yansırken, polis müdahale ederek olayları yatıştırdı.

Galatasaray-Bayern Münih maçı öncesi Alman taraftarlar Taksim'i birbirine kattı.

ŞİKAYETÇİ OLMADILAR, OTELLERİNE DÖNDÜLER

Yaşanan olaylarda, Sondro S.‘nün (31) başından, Nico O.‘nun (28) kulağından, Markus H.‘nin (32) kaşından, Lars G.’nin (24) başından yaralandığı, Hakan B.’nin (48) ise gazdan etkilendiği ifade edildi.

Hastanede tedavilerin tamamlanan Alman taraftarlar, şikayetçi olmamaları üzerine kaldıkları otellere yerleştirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...