Tgrt Haber

Bedavaya geldi; kasayı dolduracak: Cimbom'a Mertens piyangosu!

14 Temmuz 2023 12:39 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 13:13
Bedavaya geldi; kasayı dolduracak: Cimbom'a Mertens piyangosu!

Galatasaray’ın geçen sezon serbest statüde bonservissiz transfer ettiği Belçikalı yıldız Dries Mertens’e Suudi Arabistan’dan 10 milyon Euro’luk teklif geldi.

Transfer​ sezonunda gönderdiği oyunculardan henüz ciddi bir bonservis bedeli elde edemeyen Galatasaray’da 36 yaşındaki Mertens​ için sürpriz bir teklif geldi.

MERTENS​'E YILLIK 5 MİLYON EURO

İtalyan gazeteci Nicolo Schira’nın haberine göre ismi verilmeyen bir Suudi Arabistan​ kulübü, sarı-kırmızılıların 36 yaşındaki yıldızı için 10 milyon Euro’luk bir teklifte bulundu.

Aslan’ın, gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Mertens​ için gelen sürpriz teklife vereceği cevap merakla beklenirken; Arap kulübünün Belçikalı yıldıza yıllığı 5 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme teklif etmeye hazırlandığı ifade edildi.

30 MAÇTA 9 GOLE DOĞRUDAN KATKI SAĞLADI

Adını efsaneleri arasına yazdırdığı Napoli’deki sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray’a bedelsiz transfer​ olan Mertens​, sarı-kırmızılı formayla 30 Süper Lig maçına çıktı.

Sarı-kırmızılı formayı terlettiği 30 lig maçında 2 bin 64 dakika sahada kalan tecrübeli yıldız, 6 gol ve 3 asistle 9 gole doğrudan katkı sağladı.

Sonraki Haber Yükleniyor...