Tgrt Haber

Aslan’da hedef büyük: İngiliz devinin yıldızına göz dikti!

14 Temmuz 2023 10:42 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 13:14
Aslan’da hedef büyük: İngiliz devinin yıldızına göz dikti!

Transferlerini Başkanvekili Erden Timur’un açıkladığı “A ve A- kalite oyuncu” çerçevesinde sürdürmeye çalışan Galatasaray, bu kez Manchester United’ın Brezilyalı orta sahası Fred için düğmeye bastı.

Leipzig’den dünyaca ünlü sol bek Angelino’yu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığını duyuran Galatasaray​, orta saha transferi için de görüşmeleri sıklaştırdı.

PAREDES'E ALTERNATİF FRED

Fransız temsilcisi PSG’den, Mauro Icardi’nin vatandaşı Leandro Paredes’i almak için temaslarını sürdüren sarı-kırmızılılar, olası bir ihtimale karşı Manchester United’ın Brezilyalı yıldızı Fred’i gündemine aldı.

İLK GÖRÜŞMELERDEN OLUMLU YANIT ÇIKMADI

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Aslan, Premier Lig devi Manchester United​ ile Fred için yaptığı pazarlıklardan henüz olumlu bir yanıt alamadı.

Sarı-kırmızılı kurmayların Paredes’e alternatif olarak düşündüğü Brezilyalı milli futbolcu ile kulüplerin anlaşması halinde masaya oturulacak.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ YAKLAŞIK 20 MİLYON EURO

Geçen sezon Manchester United formasi ile 56 maça çıkan Fred, 6 gol ve 6 asistlik katkı sağladı.

30 yaşındaki Brezilyalı orta sahanın güncel piyasa değeri yaklaşık 20 milyon Euro civarında bulunuyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...