Tgrt Haber

Beklenen gün geldi: Arda Güler ilk maçına 'Devler Ligi'nde çıkıyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
31 Ekim 2023 09:36 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 10:51
Beklenen gün geldi: Arda Güler ilk maçına 'Devler Ligi'nde çıkıyor

Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana sakatlıklarla boğuşan ve sahaya çıkacağı gün merakla beklenen Arda Güler'in ilk maçına çıkacağı tarih belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe​'den Real Madrid​'e 20 milyon Euro + 10 milyon Euro bonus karşılığında transfer​ olan genç yıldız Arda Güler​'in ilk maçına ne zaman çıkacağı merak konusuydu. Real Madrid'e transfer oladuktan sonra üst üste sakatlıklar yaşayan ve sahalardan uzun bir süre ayrı kalan Arda Güler'in dönüş tarihi belli oldu.

2 TALİHSİZ SAKATLIK​ YAŞADI

Sezon başı hazırlık kampında dizinden sakatlanan Arda Güler ameliyat olmuş ve 2 ay sahalardan uzak kalmıştı. Daha sonra tedavi sürecinin atlatan ve idmanlara başlayan Arda Güler arka adalesinden sakatlanmış ve bu sefer de 1 ay süren bir tedavi sürecine başlamıştı.

Sakatlığını tamamen atlatan Arda Güler, 1 haftadan fazla süredir Real Madrid ile takım idmanlarına çıkıyor. Fiziksel olarak kendisini toparlayan Arda Güler'in sahada olacağı tarih netleşti.

DEVLER LİGİ MAÇINDA SAHADA!

El Chiringuito TV'den Edu Aguirre'nin haberine göre; Real Madrid teknik heyeti, Arda Güler'in dönüş tarihi olarak 8 Kasım'ı belirledi.

O tarihte Real Madrid, Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. haftasında Braga ile Santiago Bernabeu Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

Böylelikle Arda, Real Madrid ile ilk maçına Şampiyonlar Ligi arenasında çıkacak.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...