Tgrt Haber

Beşiktaş, Antalya deplasmanında

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
05 Kasım 2023 17:57 - Güncelleme : 05 Kasım 2023 21:04
Beşiktaş, Antalya deplasmanında

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor’a konuk oluyor.

Üst üste Galatasaray ve Bodo Glimt mağlubiyetlerinin ardından son olarak sahasında Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup eden Beşiktaş​, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Antalyaspor​ deplasmanına çıkıyor.

Corendon Airlines Park’ta oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Müsabakanın VAR hakemi olarak Özgür Yankaya görev yapacak. Maç, beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

İLK 11’LER

Antalyaspor: Helton, Erdal, Bünyamin, Šarić, Buksa, Safuri, Erdoğan, Ömer, Jehezkel, Bytyqi, Veysel

Beşiktaş: Ersin, Onur, Necip, Bailly, Bakhtiyor, Salih, Gedson, Chamberlain, Tayfur, Rashica, Cenk

BEŞİKTAŞ’TA EKSİK ÇOK

Siyah-beyazlılarda sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Tayyip Talha Sonuç, tedavi sürecinde sona yaklaşılması sebebiyle kamp kadrosunda yer aldı ancak kulüpten yapılan açıklamada genç savunmacının karşılaşmada yer almayacağı belirtildi.

Öte yandan Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Daniel Amartey, Omar Colley, Arthur Masuaku ve Rachid Ghezzal’ın yanı sıra hasta olduğu açıklanan Vincent Aboubakar ve kırmızı kart cezalısı Amir Hadziahmetovic kadroda yer almadı.

CANLI ANLATIM

Beşiktaş, Antalya deplasmanında

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...